IIndeholder jeres produkter kemikalier, der kan være skadelige for børn?

Vores produkter er altid giftfrie og er lavet for at børnene kan føle sig trygge i hverdagen.

Sikkerhed har altid været en central del af vores produktudvikling, design og fremstillingsprocesser. I 2019 modtog vi EU Product Safety Award for at være en virksomhed, der ikke blot fremstiller sikre og giftfri produkter, men også forbedrer børns sikkerhed med serier af beskyttende tøj.

Vores produkter er designet til at give mekanisk og fysisk sikkerhed.

Fysisk sikkerhed betyder eksempelvis brugbare og sikkert designede justeringssnore- og bånd, aftagelige hætter samt refleksdetaljer.

Med hensyn til kemisk sikkerhed følger vi EU-regler og anden relevant lovgivning om kemikalier, men vi har sat endnu lavere grænseværdier for visse stoffer. Vores Restricted Substances List (RSL) angiver stoffer, som er bandlyst eller begrænset i fremstillingsprocesserne for materialer og produkter. Den definerer også grænseværdier for kemikalier i de færdige produkter.

For yderligere at forbedre den kemiske sikkerhed, og reducere den miljømæssige påvirkning af tekstilfremstilling, blev vi bluesign-partner i 2020. Alle bluesign-partnere skal opfylde strikse krav til kemikalieanvendelse for at beskytte vand, luft og jord samt det personale, der forarbejder tekstilerne. Da bluesign er en uafhængig garant, er systemet sikret gennemsigtighed og sporbarhed af alle tekstilfremstillingens forarbejdningstrin helt tilbage til råvarerne.

Vores beklædning har været 100 % PFC-fri siden 2017. For at opnå vandafvisende effekt og vandtæthed anvender vi anerkendte, fluorfri behandlinger som BIONIC FINISH og Teflon Ecoelite.

Fik du ikke svar på det du søgte? Kontakt os Kontakt os