Hvordan kan jeg vælge den rigtige størrelse?

Du kan finde vores størrelsestabeller for tøj, sko og tilbehør her; https://www.reima.com/da-DK/storrelsesguide

Når tøjet har den rette størrelse, føler børnene sig bedst tilpas. Tætsiddende tøj kan forhindre fri leg og at klatre rundt, og hvis tøjet er for langt eller løst kan det også ødelægge bevægelsesfriheden og kan risikere at hænge fast. Overtøj skal dog sidde tilpas løst, så der er plads til mellemlag og luft til isolering. Tøj, der sidder for tæt til kroppen, giver ikke god varme.

Vi anbefaler at I prøver tøjet på, da der kan være forskel på de forskellige modeller: Vores kollektion omfatter både løst og tætsiddende tøj. Derudover har børn forskellige kropbygninger.

Bed dit barn om at sætte sig på hug. Flyverdragten må ikke stramme for meget i ryggen – der skal være tilstrækkelig længde fra skridtet til halsen.

Bed dit barn om at løfte armene ud til siden. Ærmet er langt nok, når håndleddene stadig er dækkede.

Krøller bukserne for meget i benene? Vælg en mindre størrelse, eller afkort flyverdragten ved at justere taljen. Buksebenene har som regel stropper eller et justeringssystem forneden, så de ikke går under foden.

Hvis længden på flyverdragten passer, men den er for stram om maven eller skuldrene, skal du vælge en løsere eller større model.

Fik du ikke svar på det du søgte? Kontakt os Kontakt os